La meva foto
Sant Martí de Torroella, Barcelona, Spain
Cal Pinsá Ctra. C-55, Km.39

PRODUCTES DESTACATSNOUS DE MONISTROLET

Al paratge anomenat els Plans de la Casanova de Monistrolet, al municipi de Rajadell s’hi cultiven des de fa quasi quinze anys nogueres de diferents varietats, totes molt ben adaptades al nostre clima i al sòls de textura arenosa, formats per sediments de la riera de Rajadell.
Les característiques organolèptiques de les nous són ben conegudes per al consumidor, el principal component l’àcid linolèic poliinsaturat que té propietats beneficioses per al sistema cardiovascular, entre altres.
Tenen un alt contingut en proteïnes fàcilment digestives, vitamina B, minerals i oligoelements com el ferro, cinc, magnesi calci i potassi.
Un fruit amb molt bones propietats que ha de formar part de la nostra dieta mediterrània.
MEL DE MONTSERRAT

Amb certificació d'origen i alta 
qualitat garantida .
 


             

OLI VERGE-EXTRA COLLBAIX

L’Oli Verge-Extra Collbaix, procedeix d’olives arbequines conreades amb sistema de producció ecològica, a la Finca El Molí en el Pla de Bages, s’obté de la molturació de l’oliva en fred per preservar totes i cadascuna de les propietats naturals del fruit. El resultat es un suc de fruita natural, amb un alt contingut en vitamines A i E, un oli ric en polifenols, agents antioxidants propis de l’oliva molt beneficiosos per la salut.MONGETES DE CASTELLFOLLIT


ORIGEN: Aquestes mongetes van arribar a Castellfollit del Boix fa prop de 300 anys, fruit d'un interanvi comercial amb Amèrica.

CULTIU: Els pagesos de Castellfollit del Boix han sembrat aquestes mongetes any rere any en una zona de muntanya, en uns terrenys llimosos i rics en calç. Amb el temps, aquest llegum s'ha adaptat a les característiques de sòl i el microclima de Castellfollit del Boix, fins el punt que es fa difícil la seva producció fora del municipi.

QUALITAT: Les mongetes de Castellfollit del Boix tenen unes qualitats pròpies que les defineixen i diferencien d'altres mongetes. Tenen una textura fina, no són farinoses ni pastoses, tampoc són pelludes, sinó que la seva pell és fina i brillant.


ONES, GALETS DE NADAL, MACARRONS, ESPIRALS 8 VERDURES I CARGORLS 8 VERDURES El secret de la qualitat superior de la pasta de blat dur Casa Amella es troba en el seu procés d'assecat lent. Aquest procés a baixa temperatura li atorga el temps necessari perquè la pasta adquireixi més sabor i arribi al seu punt òptim de consistència.

ESPIRALS I MACARRONS INTEGRALS D'ESPELTA 

L'espelta és un tipus de blat amb més de 5.000 anys d'existència i és de fàcil digestió. Conté un alt grau de proteïnes i és rica en sals minerals, principalment en magnesi i per això és conegut com "el cereal anti-stress".XOCOLATES

 
SEGELL  DE CALLÚS
Són rajoles de xocolata artesanal que reprodueixen el disseny del Segell de Callús. Es poden trobar en dues mides (gran i petita) i en tres tipus de xocolata: negra, blanca i amb llet.


EL PANOT DE SURIA
Són rajoles de xocolata artesanal que reprodueixen el disseny del panot de les voreres de Súria. Es poden trobar en dues mides (gran i petita) i en tres tipus de xocolata: negra, blanca i amb llet.
EL CAPRICI DEL CARDENER
(Licor de móres)

ORIGEN: L’empresa Falima (Fàbrica de licors la manresana), esta situada al Pla dels Vinyats de Sant Joan de Vilatorrada.
Des de el Consorci de Promoció Turística del Cardener, se’ls i va proposar el repte de trobar un producte que fos comú de la riba del riu.
Així es comença a plantejar la possibilitat de fer un licor d’alguna fruita que es pogués considerar de la zona. El producte resultant és el Caprici del Cardener, un Licor de Móres, fet amb una base de suc natural de fruites, sense colorants ni cap mena d’additius, amb setze graus de volum alcohòlic, i unes característiques molt marcades. Té una flaire intensa, i una cremositat consistent. A la vista, color robí, i al gust, móres amb retrogust de fruits del bosc. S’aconsella prendre’l fred, en vas glaçat, i sempre amb moderació.
 Aquest licor s'ha creat expressament com a producte identificatiu dels dotze municipis adherits al Consorci de Promoció Turística del Cardener.


                                                         ARTIUM

ORIGEN: Celler fundat l'any 1908 comercialitza els seus productes sota les marques Artium i Lluís Guitart. El 1931, el celler inicia la venda en comú del vi elaborat particularment per cada viticultor. Cap al 1940 el Celler Cooperatiu d'Artés treu al mercat les primeres ampolles de cava, i es converteix en la primera cooperativa productora de cava de l'Estat espanyol.

 
VARIETATS: En blancs són: Picapoll (autòctona del Bages) i Macabeu. Per negres i rosats: Ull de Llebre, Merlot ,Cabernet Sauvignon i Saumoll. Per caves: Macabeu, Parellada i Xarel·lo.

QUALITAT: Al Celler Cooperatiu d'Artés cuidem al detall el procés d'elaboració dels nostres vins i caves, des del control de maduració a la vinya fins a l'embotellament. Cada fase però, requereix el seu temps de dedicació i professionalitat. No tots els vins segueixen la mateixa tècnica si tenim en compte que alguns es beuen acabats d'elaborar, joves i frescos i d'altres s'enriqueixen, maduren i envelleixen sense pressa, a les bótes de roure, seleccionades segons l'estil, la varietat i l'anyada del vi. En qualsevol cas, l'elaboració es fa a partir d'una acurada selecció de les varietats de raïm que depèn del tipus de vi desitjat.


ABADAL

ORIGEN: Els nostres conreus, la nostra Masia i el nostre celler són el testimoni d’una llarga passió familiar. Hi ha molt poques zones on conviuen la vinya i el bosc. Al Bages ho fan i especialment a les nostres vinyes, que creixen en un terreny boscós i en un microclima molt contrastat que aporta intensitat al raïm i qualitat al vi.
 
VARIETATS: En blancs són: Picapoll (autòctona del Bages), Chardonnay, Sauvignon Blanc i Macabeu . Per negres i rosats: Ull de Llebre, Merlot ,Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Syrah.

QUALITAT: El sòl irregular i la pluviositat escassa determinen uns vins negres excel·lents i uns blancs molt particulars. Seleccionem els millors ceps, tenim cura del seu creixement i incorporem les darreres tècniques vitivinícoles.


COLLBAIX

Per elaborar els nostres productes cultivem dues finques a la comarca del Bages. L’una, de la qual en prenem el nom, és la finca El Molí, situada en un paratge enfront de la serra de Montserrat i als peus del turó de Collbaix. En aquestes dues finques  hi cultivem ecològicament vinya i oliveres per elaborar vins i olis de primera qualitat respectant així l’entorn natural on ens trobem.

VARIETATS: En blancs són: Picapoll (autòctona del Bages), Macabeu. Per negres i rosats: Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.

QUALITAT: El celler el Molí manté un equilibri entre la tradició i la modernitat. S’ha integrat en l’entorn i s’ha dissenyat i pensat per mantenir-nos fidels amb el nostre compromís de producció de qualitat i ecològica. la seva disposició uns vins de qualitat, així com oferir el millor servei.
                                                              
JAUMEANDREU

ORIGEN: Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.A la finca s’han recuperat 60 hectàrees per al conreu de la vinya. Es tracta d'una vinya jove que any rere any ens ofereix tot el seu potencial.

VARIETATS: En negres: Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Syrah. Per els Blancs: Sauvignon blanc i la varietat autòctona de la zona: el Picapoll.

QUALITAT: El celler de Jaumandreu es un exemple de celler modern i funcional, equipat amb la tecnologia més adequada, que respecta el procés natural de l’elaboració del vi i assegura un perfecte control dels processos en la seva obtenció. Les instal·lacions estan pensades seguint els criteris més actuals per a l’elaboració de vins de la més alta qualitat.

 
SEMPER VIVA

 
La Semper Viva, és en llatí, , el seu nom ja ho diu, és viva i viu sempre. Estem transmetent vida. L’envàs de la mateixa és de blat de moro (Mater-be), per tant completament biodegradable i innocu pel planeta.

Aquesta simple planta té una capacitat de reproducció brutal, creix més en grup que sola, i necessita de l’ajuda de les persones que la aclareixin i reparteixin pel territori.
Semper Viva té les mateixes qualitats curatives que l’aloe vera, puig son de la mateixa espècie vegetal.