La meva foto
Sant Martí de Torroella, Barcelona, Spain
Cal Pinsá Ctra. C-55, Km.39

dijous, 3 de març del 2011

SORTEIG D'UNA PANERA DE PASQUA

AL MES D'ABRIL....EMPORTA'T UNA PANERA DE PASQUA !!!!!!!

Per compres de 25€, durant tot el mes d'abril, entra en un sorteig d'una Panera de Pascua, amb productes típics de Pascua i de la terra:

-Joanets
-Ballestes de Callús
-Xocolata Súria
-Xocolata Callús
-Barquetes St.Genís


+una motxilla Bandolera de Regal !!!!!!

 Productes de la Panera de Pasqua
JOANETS DE SANT JOAN DE VILATORRADA

Joanets
L'any 1998 es va organitzar un concurs entre les pastisseries del poble per crear un dolç típic de Sant Joan.Entre les propostes, es va escollir el Joanet, un dolç de pa de pessic, banyat i cobert de xocolata, amb l'escut del municipi a sobre.El podeu trobar en algunes pastisseries del poble, amb caixes de sis o individualment.

BALLESTES DE CALLÚS

Producte dolç típic de Pasqua que té forma de ballesta. Només es ven per Pasqua i fa honor a les ballestes amb què els caramellaires fan arribar les flors als balcons de Callús

LA XOCOLATA DE SÚRIA

Aquesta xocolata es feta de pasta de cacao, sucre i altres ingerdients típics de la xocolata, la novetat es troba en què la rajola, representa, una peça de paviment de les voreres de Súria, amb disseny propi que es troba documentat des de l'any 1936. 
LA XOCOLATA DE CALLÚS

Aquesta xocolata es feta de pasta de cacao, sucre i altres ingerdients típics de la xocolata, la novetat es troba en què la rajola, representa, el Primer segell municipal utilitzat pel poble de Callús durant el segle XVIII i la primera meitat del XIX. Segell modest de forma i desseny simple que resulta sincer i atractiu.


BARQUETES DE SANT GENÍS DE NAVÀS

Les barquetes de Sant Genís són un producte tradicional i autòcton del poble de Navàs, elaborades amb productes naturals de primera qualitat, i sense colorants ni conservants.Ingredients: ametlles, mel, mantega, farina i ous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada