La meva foto
Sant Martí de Torroella, Barcelona, Spain
Cal Pinsá Ctra. C-55, Km.39

divendres, 30 de setembre del 2011

Presentació del Rebost de Productes Naturals del Bages

El passat dimecres 28 de Setembre, a la seu del Consorci de Promoció Turística del Cardener, es va fer una presentació del projecte del Rebost de Productes Naturals del Bages. Aquest projecte, impulsat pel Consell Comarcal del Bages, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Productes de la Terra, vol donar suport i catalogar els productes alimentaris de qualitat propis de la comarca del Bages i, alhora, fer-los arribar al consumidor convertint-los en un valor afegit pel territori.

Aquesta jornada estava convocada dins el marc del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) al Cardener. Aquests sistema te com objectiu estratègic impulsar la qualitat turística de les destinacions, a través de reforçar el teixit empresarial, aconseguint una consciència global de destinació i coordinar els diferents agents turístics, dissenyant productes i activitats que s’ adaptin a les demandes dels turistes actuals.

La gastronomia en general, els productes ecològics i de qualitat, varietats autòctones i els elaborats estan sovint estretament lligats a l’ entorn rural i als paisatges agraris d’una zona, han esdevingut en els últims anys elements d’atracció per nombrosos grups de turistes, amb ja alguns exemples reeixits de la unió de gastronomia i turisme o turisme i agricultura a la comarca.
 
En el marc de la jornada l'Agrobotiga va oferir un tast de productes del Cardener per donar-los a conèixer entre els empresaris assistents, tots adherits al Sistema de Qualitat SICTED.
 
La presentació va anar a càrrec del senyor Joan Vinyes, conseller de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada