La meva foto
Sant Martí de Torroella, Barcelona, Spain
Cal Pinsá Ctra. C-55, Km.39

dijous, 6 d’octubre del 2011

Primer Workshop "Turisme i Gastronomia al Bages"


El Proper dia 27 d’octubre, l’Agrobotiga del Cardener assistirà al  primer workshop "Turisme i Gastronomia al Bages" 
El Workshop, és un esdeveniment especialment organitzat per a què els empresaris de la comarca dedicats al turisme i la gastronomia es coneguin, intercanviïn serveis i puguin crear productes i paquets conjunts de manera totalment gratuïta.
L'objectiu principal és reforçar el treball en xarxa entre els diferents empresaris i recursos turístics per crear paquets atractius i transversals, unificar esforços en promoció, intercanviar fluxos turístics i, en definitiva, ampliar el volum de negoci.
Gràcies a un sistema d'entrevistes curtes, s'oferirà l'oportunitat d'establir fins a 10 contactes entre empresaris amb interessos comuns, coneixent prèviament el perfil i interessos de cada participant.
El workshop intern anirà precedit de la jornada de formació "Com augmentar el volum de negoci amb la creació de productes turístics en xarxa" impartida pel Sr. José Antonio Donaire, director de INSETUR, professor de la facultat de Turisme de la Universitat de Girona i diputat del Parlament de Catalunya.
El Workshop "Turisme i Gastronomia al Bages" està organitzat pel Consell Comarcal del Bages en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Cardener, el Consorci de Turisme de les Valls de Montcau, el Consorci de Turisme del Moianès i l''ajuntament de Cardona, i compta amb el suport de la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.
Podeu trobar més informació a workshop.bagesturisme.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada