La meva foto
Sant Martí de Torroella, Barcelona, Spain
Cal Pinsá Ctra. C-55, Km.39

dimecres, 6 d’abril del 2011

Lassanya de bolets

INGREDIENTS

12 plaques de pasta de Lassana seca
250 gr de cues de llagostins
500 g de barreja de bolets.
1 dent d'all
400 g de la part blanca de porro
1 dau de mantega
100 cc de nata
sal i pebre de Caiena.
1 /
2 litre de beixamel clareta.
   
PREPARACIÓ

 
Peleu els llagostins i amanir-lo amb una mica d'oli, sal i pebre. 
Netejar els bolets i laminades. Blaque el porro tallat en cercles fins.  
En una paella àmplia saltejar els llagostins, retirar i tallar-los en trossets no massa petits i reservar en un bol. En la mateixa paella donar color a l'all amb una mica d'oli, incorporar els bolets ia foc viu saltejar fins que es consumeixi l'aigua de constitució; condimentar, incorporar la nata calenta i matenir al foc remenant fins que agafi densitat; retirar treure l'all i barrejar amb els llagostins. 
Posar una mica d'oli i el dau de mantega en una paella i confitar el porro durant UNSO minuts sense deixar que agafi color, condimentar, afegir a la barreja anterior i barrejar. 
Fer una beixamel.  
Bullir les plaques de pasta. Col locar una fina capa de beixamel en una font per a forn, posar una làmina de pasta, una tercera part del farcit i un rajolí de beixamel. Repetir l'operació tres vegades acabant amb pasta. Cobrir amb beixamel, espolvorejar parmesà ratllat i gratinar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada