La meva foto
Sant Martí de Torroella, Barcelona, Spain
Cal Pinsá Ctra. C-55, Km.39

dijous, 24 de març del 2011

Amanida tèbia d'endívies amb poma, nous i roquefort

INGREDIENTS
  • 3 endívies
  • Formatge rocafort a daus o làmines
  • Un grapat de nous pelades
  • Mitja poma en daus
  • Sal marina
  • Oli d'oliva verge extra
ELABORACIÓ

Rentem bé les endívies, les tallem per la meitat de manera longitudinal i després en juliana. Les saltem amb un poc d'oli i sal. Les posem al plat i, a continuació, hi afegim el formatge rocafort (al gust), la poma i les nous. Tot i que el plat de la fotografia el vam amanir amb oli, en realitat no en necessita, perquè l'endívia està cuita i el formatge i les nous ja li aporten prou greix. Si voleu, podeu canviar la poma per pera; amb les dues fruites queda molt bona.
Espero que us agradi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada