La meva foto
Sant Martí de Torroella, Barcelona, Spain
Cal Pinsá Ctra. C-55, Km.39

dijous, 26 de maig del 2011

El Rebost de Productes Naturals del Bages estrena pàgina web

El Rebost de Productes Naturals del Bages ha posat en funcionament una pàgina web per promocionar els productes més interessants i singulars de la comarca.

La web, www.rebostbages.cat, vol donar a conèixer la producció agroalimentària de qualitat del territori a través de diversos apartats, on es visualitzen les diferents categories de producte següents: productes d'horta, camp i bosc; productes de la vinya, el cereal i l'olivera; làctics; productes carnis i derivats; licors; i dolços.
Dins de cada fitxa de producte, on s'hi mostra una breu descripció i s'hi exposa una fotografia identificativa, hi ha un enllaç que ens porta cap al principal productor, les seves dades de contacte i la seva ubicació física dins d'un mapa interactiu. 

Productes especificats a la web que podreu trobar a l'Agrobotiga del Cardener: embotits sota encàrrec, caprici del Cardener, mel de Montserrat, cargols de granja, mongetes de Castellfollit, bolets, pasta ecològica, oli d'oliva ecològic, vins de la DO Pla de Bages, pà de Súria i productes làctics sota encàrrec i rajoles de xocolata de Súria de xocolata negra, amb llet i blanca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada