
La primera edició de les Jornades Gastronòmiques en cuina ecològica i de proximitat neix en el marc del projecte 'llavorae.cat', que pretén millorar l'ocupació en el sector de l'agricultura ecològica i de proximitat.
L'iniciativa està liderada per l'Ajuntament de Manresa i subvencionat pel Servei Local d'Ocupació de el Fons Social Europeu. Sánchez ha indicat que des del l'Ajuntament de Manresa i el Gremi d'Hostaleria i Turisme del Bages es vol treballar per donar continuïtat a aquesta iniciativa en els propers anys. Dins d'aquest projecte, també s'ha fet un taller demostratiu de cuina amb productes ecològics i de proximitat a l'Auditori de la Fundació Alícia o les sortides per l'Anella Verda, que tenen com a objectiu donar a conèixer les finques productives i de transformació de productes ecològics.
L'iniciativa està liderada per l'Ajuntament de Manresa i subvencionat pel Servei Local d'Ocupació de el Fons Social Europeu. Sánchez ha indicat que des del l'Ajuntament de Manresa i el Gremi d'Hostaleria i Turisme del Bages es vol treballar per donar continuïtat a aquesta iniciativa en els propers anys. Dins d'aquest projecte, també s'ha fet un taller demostratiu de cuina amb productes ecològics i de proximitat a l'Auditori de la Fundació Alícia o les sortides per l'Anella Verda, que tenen com a objectiu donar a conèixer les finques productives i de transformació de productes ecològics.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada