La meva foto
Sant Martí de Torroella, Barcelona, Spain
Cal Pinsá Ctra. C-55, Km.39

dijous, 3 de novembre del 2011

Els vins del Bages, al Wine and Spirits de Hong Kong

Oller del Mas, Artium i 13 cellers més catalans participen en la fira Wine and Spirits de Hong     Kong amb el suport del Departament d'Agricultura
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza la participació d'empreses del sector vitivinícola en la fira Hong Kong Wines and Spirits, que tindrà lloc del 3 al 5 de novembre. Un total de 15 cellers catalans hi participaran amb la presentació de vermut, moscatell, vins de les Denominacions d'Origen (DO) Catalunya, Costers del Segre, Empordà, Penedès, Pla de Bages, Denominació d'Origen Qualificada Priorat, i DO Cava.

Enguany se celebra la quarta edició d'aquest certamen anual, un esdeveniment de relleu per a aquest sector al continent asiàtic, que preveu la visita de 15.000 professionals d'aquella regió.
Hong Kong és un dels 20 centres financers més importants del món, i el punt de distribució de referència d'Àsia per a vins, atès que és l'únic país del món que va eliminar els impostos per al vi i va establir l'aranzel zero. És també la porta tradicional d'entrada a la Xina continental, i una de les plataformes de distribució i comercialització de begudes a Àsia. Cada any, les importacions de vi a Hong Kong creixen un 20%, tanmateix l'any 2010 aquestes importacions van augmentar un 44%. També s'ha de tenir en compte que Hong Kong no té producció pròpia de vins, la qual cosa afavoreix l'increment de les importacions del vi en aquell país.

Empreses participantsdel Bages:
  • Heretat Oller del Mas SL, vi DO Pla del Bages, Manresa
  • Celler Cooperatiu d‘Artés SCCL, vi DO Pla de Bages, DO Cava, Artés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada