El dia 14 a la plana de l’Om . a les 8 i dins dels actes relacionats amb els nostres productes de la terra, es farà la presentació per segon any consecutiu de la campanya de l’albergínia blanca, una varietat de sabor exquisit i textura melosa, que s’havia plantat en petits horts i que fins l’actualitat era difícil de trobar en els circuits comercials.
Coincidint amb la temporada de l‘albergínia dels nostres pagesos i amb coordinació amb institucions del Bages com la Fundació Alícia, la associació de productors del Bages i el gremi d’hoteleria, s’ha replantat i introduït als mercats, restaurants perquè tothom la pugui disfrutar.
En l’acte, hi intervindran, Bernat Martí, i el cuiner Marc Puig-pey de la Fundació Alícia. Coneixerem una mica més l’albergínia, dins del marc de las producció local, on la podrem comprar, on la podrem menjar i com la podem cuinar. Acabarem amb un tastet de diversos plats fets amb ella juntament maridat amb un vi del Bages.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada